175 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemkoolbroodcourgettefruitgembergranengroenteknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapeperspecerijentomaatuivetvleeswaterwortelzonnebloemoliezout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:

Ossenstaartsoep, heldere

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicumstelen, boter, droge sherry, eiwit, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, majoraan, ossenstaart, peterselie, peterseliewortel, pimentkorrels, prei, rozemarijn, runderbotten, salie, schenkelvlees, tijm, tomatenpuree, ui, witte peperkorrels, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Heldere ossenstaartsoep

Ingrediënten:
aceto balsamico, basilicum, basilicumstelen, boter, droge sherry, eiwit, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, majoraan, ossenstaart, peterselie, peterseliewortel, pimentkorrels, prei, rozemarijn, runderbotten, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Visterrine

Ingrediënten:
asperge, ei, eiwit, frisse salade, gelatine, gepocheerde rog, groene kruiden, groene kruidenmayonaise, kappertjes, laurier, peperkorrels, pocheervocht, prei, selderij, tijm, tomatenpuree, visbouillon, water, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis / paté/terrine
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Italiaanse stoofpot

Ingrediënten:
groente, laurierblaadjes, rode wijn, rundergehakt, rundvlees, selderij, suiker, knoflook, tomatenpuree, tuinkruiden, verse peterselie, verse tijm, boter en water

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:

Visbouillon

Ingrediënten:
arachideolie, bladpeterselie, champignon, citroenschil, dragonblad, droge witte vermout, droge witte wijn, druivenpitolie, knoflook, mosselschelpen, saffraan, selderij, tomaat, ui, venkel, venkelzaad, verse basilicum, verse tijm, witvisgraten en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Homemade groentebouillonpasta

Ingrediënten:
bleekselderij, basilicum, bladpeterselie, groentebouillon, groenten, zout, knolselderij, kruiden, pasta, knoflook, tomaten, uien, venkel, venkelknol, wortel, wortels, zongedroogde tomaatjes, zongedroogde tomaten en zout

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:

Namaak-schildpadsoep

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, foelie, kalfskopvlees, laurierblad, madera, mager rookspek, marjolein, peperkorrels, peterselie, rozemarijn, selderij, tijm, tomaat, truffel en ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Italiaanse stoofpot

Ingrediënten:
groente, laurierblaadjes, rode wijn, rund, rundergehakt, rundvlees, selderij, suiker, knoflook, tomatenpuree, tuinkruiden, verse peterselie, verse tijm, boter en water

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: tomatensoep

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, champignon, kerstomaat, eiwitten, extra vergine olijfolie, tomaat, groente, groentebouillon, zout, honing, knoflook, knolselderij, kruiden en specerijen, laurier, olijfolie, oregano, peperkorrels, prei, rietsuiker, rode wijn azijn, specerijen, tomaat, tomatenpuree, tomatensoep, ui, oregano, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: tomatensoep

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, champignon, kerstomaat, eiwitten, extra vergine olijfolie, tomaat, groente, groentebouillon, zout, honing, knoflook, knolselderij, kruiden en specerijen, laurier, olijfolie, oregano, peperkorrels, prei, rietsuiker, rode wijn azijn, specerijen, tomaat, tomatenpuree, tomatensoep, ui, oregano, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe maak je zelf groentebouillon?

Ingrediënten:
bouillon, champignons, groentebouillonblokjes, groenten, water, kruiden, laurier, olie, paddenstoelen, peper, peperkorrels, bladpeterselie, prei, selderij, rozemarijn, tijm, tijm, tomaten, uien, vet, wortel en wortels

Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Bloody Mary

Ingrediënten:
chilipepers, citroen, citroensap, suiker, laurierblaadjes, lende, zout, mierikswortel, pepers, peterselie, tomaat, selderijstengel, tabasco, mosterdzaad, zout, tomaten, tomatensap, ui, kruiden, water, wodka, worcestersaus en zwarte peperkorrels

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Geniale groentetajine

Ingrediënten:
amandelschaafsel, aubergine, bladpeterselie, gember, courgette, couscous, dille, flespompoen, gedroogde abrikozen, groente, ingelegde citroen, kerstomaat, kikkererwten, munt, olijfolie, paprika, ras el hanout, rode ui, saffraan, knoflook, gemalen komijn, kaneel, kruiden, wortel en zongedroogde tomatenpasta

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Geniale groentetajine recept - Food and Friends

Ingrediënten:
amandelschaafsel, aubergine, bladpeterselie, gember, courgette, couscous, dille, flespompoen, gedroogde abrikozen, groente, ingelegde citroen, kerstomaat, kikkererwten, munt, olijfolie, paprika, ras el hanout, rode ui, saffraan, knoflook, gemalen komijn, kaneel, kruiden, wortel en zongedroogde tomatenpasta

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

25 smaakmakers voor vinaigrettes

Ingrediënten:
ahornstroop, amandel, amarant, appel, arame, augurk, avocado, basilicum, blauwe kaas, chipotlepeper in adobosaus, crème fraîche, dille, dragon, dressing, feta, gedroogde tomaat, gedroogd fruit, geitenkaas, gele paprika, gemberwortel, geroosterde paprika uit pot, gierst, hazelnoot, hijiki, honing, knoflook, komkommer, maanzaad, mierikswortel, mierikswortelsaus, olijven, parmezaanse kaas, pecannoot, peer, perzik, peterselie, pinda, pompoenpitten, prei, quinoa, rode paprika, rode ui, room, rozemarijn, selderij, sjalot, sojasaus, tarwe, tijm en tomaten

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegetarische tandoori tempeh met zoetzure groenten en platbrood

Ingrediënten:
basilicum, brood, garam masala, gember, groene kruiden, groenten, honing, kaneel, kip, knoflook, kokosolie, komijn, komkommer, koriander, kruiden, kruidnagel, marinade, masala, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprika, paprikapoeder, pasta, peterselie, platbrood, rode paprika, sesamzaad, sesamzaadjes, tandoori kruidenpasta, tempeh, tomatenpuree, verse koriander, verse peterselie, witte wijnazijn, witte wijnazijn, wortels, wraps en zwarte peper

Haal meer recepten op...