299 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloemkoolbotercitroencitroensapcourgetteeifruitgroenteknoflookkorianderkruidenolieolijfoliepaprikapeperspecerijentijmtomaatuivetvleeswaterwortelzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:

Asperges met peterselie

Ingrediënten:
boter, eidooier, groente, melk, peterselie, suiker en witte asperges

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Gele curry met kikkererwten, bloemkool en spinazie

Ingrediënten:
kikkererwten, kokosmelk, bloemkool, bruine rijst, curry, currypasta, gele currypasta, gember, groente, groenten, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, koriander, naanbrood, olie, peterselie, peulvruchten, sjalot, spinazie, knoflook, kruiden en spinazie

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, basilicum, boerenkool, cannellinibonen, citroensap, cranberrybonen, knoflook, kool, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, rozemarijn, sjalot, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

La paupiette de gargantua - Gigantische gevulde vleesrol

Ingrediënten:
bacon, boter, broodkruim, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, épice fines, fond, ham, knoflook, kool, laurier, maïzena, niervet, olie, peper, peterselie, reuzel, rosbief, runderbouillon, runderkogel, snijbiet, spinazie, tijm, ui, varkensnet, vet varkensspek, waterkers, worstvlees, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Vers van de Pers #2

Ingrediënten:
avocado, boerenkool, dressing, gerst, groene groente, komkommer, koriander, kruiden, omelet, paksoi, paprika, quinoa, rettich, sojabonen, sojasaus, specerijen, spitskool, surimi, wasabi, zalm en zoet fruit

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Vers van de Pers #2

Ingrediënten:
avocado, boerenkool, dressing, gerst, groene groente, komkommer, koriander, kruiden, omelet, paksoi, paprika, quinoa, rettich, sojabonen, sojasaus, specerijen, spitskool, surimi, wasabi, zalm en zoet fruit

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Vers van de Pers #2

Ingrediënten:
avocado, boerenkool, dressing, gerst, groene groente, komkommer, koriander, kruiden, omelet, paksoi, paprika, quinoa, rettich, sojabonen, sojasaus, specerijen, spitskool, surimi, wasabi, zalm en zoet fruit

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 2

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, arachideolie, asempasta, batavia, blanke azijn, bloemkool, broccoli, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, knolselderij, komkommer, kool, kroepoek oedang, krulandijvie, limoensap, olie, pindakaas, pronkbonen, sambal oelek, sla, slablad, snijboon, sperziebonen, spinazie, spitskool, stoofsla, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / groente
Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Vietnamese Pho met eend

Ingrediënten:
anijs, basilicum, bouillon, chili, eend, eendenborsten, eendenvet, eiernoedels, fruit, gember, groene kruiden, groenten, taugé, hoisinsaus, kaneelstokje, kaneelstokje, kastanje champignons, kip, kippenbouillon, knoflook, kokos, kruiden, limoensap, munt, noedels, oestersaus, paddestoelen, paksoi, pinda’s, rode chilipeper, shiitake, sjalot, spinazie, sugarsnaps, taugé, knoflook, gember, verse koriander, peper, vet, vlees, witte kool en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Mijn Ztrdg Smaak Collectie + Winactie

Ingrediënten:
aardappelen, appel, boekweit, boekweitnoedels, boontjes, broodje, hamburgers, chocolade, dadels, gedroogde bonen, gedroogd fruit, gekiemde zaden, gele paprika, gember, groente, groenten, kardemom, ketchup, kokos, kool, koriander, kruiden, kruidnagel, peulvruchten, popcorn, rode biet, roze peper, specerijen, spinazie, steranijs, tarwegras, verse koriander, vet, whisky, witte bonen, wortel, zoete aardappel, zoethout, zonnebloempitten en zout

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Juliennesoep

Ingrediënten:
aardappel, beschuit, bleekselderij, bloemkool, broccoli, ei, gaar vlees, gehakt, groenten, kervel, kipgehakt, knolselderij, munt, nootmuskaat, omelet, paneermeel, peper, peterselie, postelein, prei, rundergehakt, sla, spinazie, varkensgehakt, vegasoepballetjes, vermicelli, vis, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Haal meer recepten op...