Recept uit De banketbakker:
Garnalenragout
- Ingrediënten:
- bloem, cayennepeper, eidooier, hollandse garnalen, melk, peterselie, roomboter, sjalot, slagroom, tabasco en water
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bladpeterselie, boter, chilipeper, citroensap, courgette, deeg, ei, eidooier, hollandse garnalen, kerriepoeder, kikkererwten, knoflook, laurierblad, melk, munt, olie, olijfolie, peper, tomaat, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De banketbakker:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht / basisrecept uit Provence:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van De Hippe Vegetarier: