17 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelazijnbieslookbladpeterseliebleekselderijcitroencrème fraîchedijonmosterddilledragoneigedroogde peterseliegedroogde rozemarijnknoflookknolselderijkomkommerolijfoliepeperwortelzoutzure roomzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Chez Adriaan:

Knolselderijremoulade

Ingrediënten:
citroensap, cornichons, knolselderij, mayonaise, mosterd, peterselie en rodewijnazijn

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Avocado "Grand Hotel"

Ingrediënten:
augurk, avocado, cayennepeper, champignons uit blik, citroensap, cognac, garnalen, gerookte oesters uit blik, kippenvlees, mayonaise, mierikswortel, mosterd, rode paprika uit pot, zout en zure room

Keuken:
Duits
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Tartaarsaus

Ingrediënten:
augurk, azijn, bladpeterselie, bleekselderijblad, citroensap, groene olijven, kappers, knoflook, mayonaise, mosterd, sjalot, wortel en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Schnitzel met koolsla

Ingrediënten:
amandelmeel, amandelmelk, augurk, augurkenvocht, citroen, citroensap, dijonmosterd, dille, ei, ghee, groene kool, karbonade, lijnzaad, mayonaise, peterselie, reuzel, rode kool, selderijzaad, varkenslap, witte kool, zout en zwarte peper

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Remouladesaus

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroensap, kappertjes, mayonaise, mosterd, peper, verse dragon, verse kervel, zout, zure augurken en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Aardappelsalade met groenten ensaladilla rusa

Ingrediënten:
aardappel, augurk, bladpeterselie, citroensap, dijonmosterd, erwten, gevulde groene olijven, kappertjes, mayonaise light, rode paprika, sperziebonen, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Shemara

Recept van Eerlijker Eten:

Vegan ‘zalm’ salade

Ingrediënten:
augurk, kikkererwten, bosuitjes, cherrytomaatjes, citroensap, dijonmosterd, gedroogde peterselie, gedroogde rozemarijn, mayonaise, olijfolie, peper en zout, rucola, bleekselderij, tahini en verse dille

Een recept uit Shemara

Recept van Eerlijker Eten:

Vegan ‘zalm’ salade

Ingrediënten:
augurk, kikkererwten, bosuitjes, cherrytomaatjes, citroensap, dijonmosterd, gedroogde peterselie, gedroogde rozemarijn, mayonaise, olijfolie, peper en zout, rucola, bleekselderij, tahini en verse dille

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Zoete aardappel met remouladesaus

Ingrediënten:
augurk, bieslook, brunoise, citroen, dragon, eieren, gerookt paprikapoeder, kappertjes, mayonaise, mosterd, bladpeterselie, vruchtensap, zoete aardappel en 
zout en peper

Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Krabmousse met gemarineerde tomaten

Ingrediënten:
augurk, balsamicoazijn, bieslook, bladpeterselie, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, gedroogde oregano, gelatine, gladde mosterd, kappertjes, kervel, ketjap, knoflook, kristalsuiker, mayonaise, noordzeekrabvlees, olijfolie, poedersuiker, romatomaat, slagroom, sojaolie, tomatenketchup, visfond, vleestomaat en witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Vlechtwerkvlaai met pruimen en frambozen

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, citroensap, deeg, dille, groenten, kaneel, komkommer, kristalsuiker, marinades, mayonaise, melk, mosterd, olie, pappardelle, ricotta, slagroom, taart, vis, vlees, wijn, zalm, zure room en zwarte peper