Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, basilicum, bieslook, bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, frituurolie, gehakt, kippenbouillon, knoflookmayonaise, knoflookpoeder, laurier, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, suiker, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept uit Salade:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Indorock:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Recept van Francesca Kookt!: