Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Vlugge dauphinois
- Ingrediënten:
- ansjovis in olie, knoflook, laurier, nootmuskaat, parmezaanse kaas, rode ui, slagroom, tijm en vastkokende aardappel
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | blanke kippenbouillon, bleekselderij, bloem, boter, champignons à blanc, citroensap, droge witte wijn, eidooier, kip, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, specerijen, suiker, ui, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Thermomix Feest:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: