Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, ei, eidooier, gehakt, groente, kaas, knoflook, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Luilekkerland:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van Es' Factory:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Karin:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen: