22 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: andijvieappelsapbelegen kaasbloembotercrème fraîcheeigemalen zwarte pepergruyèrekerriepoederkerstomaatmelkparmezaanse kaaspeperpittige kaaspreislagroomspinazietafelzouttijmuiwaterwitte wijnzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Druiven-zuurkoolquiche

Ingrediënten:
appelsap, bladerdeeg, crème fraîche, eidooier, nootmuskaat, peper, room, rozijnen, witte druiven, zout en zuurkool

Keuken:
Duits
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Bakboek:

Minivideetjes met een hartige kasvulling

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, eierdooier, eieren, gemalen kaas, melk, nootmuskaat, paprikapoeder, peper, room en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Tarte gratinée

Ingrediënten:
aardappels, bintje, bladerdeeg, eieren, gemalen zwarte peper, gruyère, nootmuskaat, slagroom en tafelzout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Quiche lorraine

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, ei, gerookte pancetta, nootmuskaat, peper, slagroom en zout

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit  - Toscane

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Toscane:

Tomatentaartje met basilicum

Ingrediënten:
basilicum, bladerdeeg, crème fraîche, ei, goudse kaas, kerstomaat, nootmuskaat en peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Aspergequiche - quiche agli asparagi

Ingrediënten:
asperge, bladerdeeg, bloem, ei, gruyère, melk, nootmuskaat, peper, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Zalm Spinazie Quiche

Ingrediënten:
boter, kruidenbouillon, crème fraîche, eieren, nootmuskaat, pijnboompitten, bladerdeeg, bladspinazie, zalmfilet en zout & peper

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Kippastei

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, champignons, crème fraîche, ei, engelse mosterd, kipfilet, kippenbouillon, lente-ui, nootmuskaat en tijm

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Ajuintaartjes met passendalerkaas

Ingrediënten:
azijn, bladerdeeg, crème fraîche, ei, franse mosterd, melk, nootmuskaat, olie, passendale kaas, peper, slamelange, ui, walnotenolie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:

Potpies van bacalao en garnalen

Ingrediënten:
bacalao, bladerdeeg, boter, cayennepeper, citroenrasp, crème fraîche, dille, dragon, ei, garnaal, kerriepoeder, nootmuskaat, pernod, bladpeterselie, slagroom, suiker, visfond en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren