Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, ei, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept van Een snufje aandacht en liefde:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit eten met nijntje:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept van Okoko recepten:
Lunch / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden: