616 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroensapeieidooiereiwitgruyèrekaneelknoflooklauriermelkolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomslagroomspinaziesuikertijmuiwaterwortelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Spinaziegnocchi

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappel, nootmuskaat, peper, spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pastinaakgnocchi

Ingrediënten:
bloem, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastinaak, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Sellou

Ingrediënten:
anijszaad, arganolie, blanke amandelen, bloem, sesamzaad, kaneel, meska, nootmuskaat, poedersuiker, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Aardappelkoekjes

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappel, crème fraîche, eiwit, geklaarde boter, nootmuskaat en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Gnocchi van ricotta

Ingrediënten:
bloem, eidooier, gedroogde tomaat op olie, kwark, nootmuskaat, parmezaanse kaas, ricotta, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Kaaspoffertjes

Ingrediënten:
bloem, gemalen kaas, nootmuskaat, peper, smeerkaas, vetstof, water en zout

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel / kaas
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:

Aspergesoep

Ingrediënten:
aspergekookvocht, asperges, bloem, melk, nootmuskaat, peper, peterselie en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Kastanjesoep

Ingrediënten:
bloem, bouillon, kastanjes, nootmuskaat, peper, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon / hapjes / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Aachener Printen - Kerstkoeken uit Aken

Ingrediënten:
anijspoeder, bloem, bruine kandijsuiker, donkere couverture, gekonfijkte sinaasappelschil, honing, kaliumcarbonaat, kaneelpoeder, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Snack of tussendoortje uit Hoe te eten:

De koekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, golden syrup, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, nootmuskaat en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...