34 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelmeelbiefstukbroccolicashewnotencurrykipfiletkippenbouillonknoflookkorianderlente-uilichte sojasausmaïsoliemaïzenamedium dry sherryolieplantaardige olierode paprikasesamoliesojasaussuikervissauswaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Rundvlees in oestersaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, asperges, gember, heldere bouillon, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor rundvlees, medium dry sherry, oestersaus, rosbief, runderlende, sesamolie, shaoxingwijn en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Ossenhaas in oestersaus

Ingrediënten:
bieflap, bosui, cashewnoten, gemberwortel, knoflook, maïzena, medium dry sherry, oestersaus, olie, ossenhaas, rijstwijn, sesamolie en sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken kammosselen in oestersaus

Ingrediënten:
bleekselderij, chinese champignons, eiwit, gember, hoofdzoete puntpaprikas, kammosselen, knoflook, lente-uien, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, oestersaus, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie en witte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Beef in Oyster Sauce / Rundvlees in oestersaus

Ingrediënten:
bamboespruiten, biefstuk, broccoli, champignons, chinese gedroogde paddenstoelen, droge sherry, gember, lente-ui, maïzena, oestersaus, plantaardige olie, suiker, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Kreeft met gember en lente-ui

Ingrediënten:
cognac, gember, heldere bouillon, langoustine, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, oestersaus, rivierkreeftjes, shaoxingwijn, sojaolie en water

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Kip met gember - gai pad khing

Ingrediënten:
champignon, gember, groene paprika, kipfilet, knoflook, kratiem, nam pla, oestersaus, olie, rode paprika, suiker, thaise vissaus, verse basilicum en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken kip met peultjes

Ingrediënten:
chinese oestersaus, gember, kipfilet, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor kip, medium dry sherry, peultjes, shaoxingwijn, sojaolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Drooggesmoorde yi-mie

Ingrediënten:
gedroogde garnalen, gember, heldere bouillon, knoflook, krabvlees, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, oestersaus, sojaolie, yi mie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Asperges met krabvlees uit Kanton

Ingrediënten:
aardappelmeel, gember, groene asperges, heldere bouillon, knoflook, krabvlees uit blik, lente-uien, maïsolie, medium dry sherry, oestersaus, shaoxingwijn, sojaolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Pi Pa Tahoe

Ingrediënten:
aardappelmeel, char-siu, donkere sojasaus, eidooier, gedroogde chinese champignons, gember, ham, inweekwater van gedroogde champignons, knoflook, lente-uien, maïsolie, oestersaus, sojaolie, tahoe, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gedroogde oesters met wollig zoetwaterwier

Ingrediënten:
aardappelmeel, gedroogde chinese champignons, gedroogde oesters, gedroogd wollig zoetwaterwier, gember, geroosterd buikspek, heldere bouillon, inweekvocht van champignons, inweekvocht van oesters, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, oestersaus, shaoxingwijn, sojaolie, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Groentevulling voor lenterol

Ingrediënten:
citroengras, gember, oestersaus, peper, plantaardige olie, prei, sesamolie, shii-take, wortel, zoete chilisaus en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Geroerbakte kipfilet met sesam en honing

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, chinese broccoli, gemberwortel, kipfilet, koriander, lente-uitjes, lichte sojasaus, maïzena, oestersaus, plantaardige olie, rijst, sesamolie, sesamzaad en vloeibare honing

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Oosterse biefstuk

Ingrediënten:
biefstuk, champignons, chinese kool, courgette, erwten, gemberwortel, lente-ui, oestersaus, olie, rode paprika, sherry en sojasaus

Soort:
vlees / rundvlees
Haal meer recepten op...