Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Navarin d'agneau
- Ingrediënten:
- bloem, doperwten, knoflook, krielaardappelen, lamslapjes, lamsschouder, laurier, lente-ui, meiknol, olie, tijm, tomaten uit blik en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, buikspek, ei, kastanjechampignons, kruidnagel, lamsnek, lamsschouder, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, pure chocolade, rode wijn, runderbouillon, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Wijn van eigen bodem: