Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Testina di vitello - Salade van kalfskop
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, bloem, kalfskop, laurier, lente-ui, peper, sjalotvinaigrette, ui, witte wijnazijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- salade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, brood, cayennepeper, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte vermouth, droge witte wijn, eidooier, kerriepoeder, kervel, knoflook, melk, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, tijm, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van De Hippe Vegetarier: