Recept uit Sous vide:
Gefrituurde varkensstaart
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, eidooier, foelie, kalfsgehakt, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: