Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Lamb Garlic Jus in a Jar
- Ingrediënten:
- citroensap, knoflook, lamsgehakt, laurier, paprika, sjalot, steranijs, tijm, tomatenpuree, ui, venkel, witte wijn en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bleekselderij, boter, cayennepeper, citroen, cognac, droge witte wijn, eidooier, kalfsfond, kalfsvlees, koriander, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: