15 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumstelenbladerdeegbleekselderijbloemchampignoncitroensapcrème fraîchedroge sherryeiwitknoflookkruidnagellaurierbladolijfoliepastinaakpeperpeterseliepreiselderijsjalotslagroomtomatenpureeuiwitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:

Steak & kidneypie

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, ei, guinness, kalfsnier, kastanjechampignons, knolselderij, koolrabi, laurier, meiknol, peterselie, sukadelappen, tijm, ui, vleesbouillon en worcestersaus

Soort:
vlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:

Kroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, frituurolie, knolselderij, laurier, nootmuskaat, paneermeel, peper, peperkorrels, peterselie, runderpoulet, sherry, tijm, ui, winterpeen en zout

Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Yvette van Boven - Uit de oven van Van Boven

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:

Beef & Guinness pie

Ingrediënten:
bloem, boter, doorregen runderlappen, ei, guinness, knoflook, knolselderij, laurier, pastinaak, bladpeterselie, roomboterbladerdeeg, runderbouillon, tijm, ui, worcestershiresaus, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Heldere consommé van cantharellen met tapioca

Ingrediënten:
boter, calvados, cantharellen, eiwit, groentebouillon, jeneverbessen, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, mager rundgehakt, mosterdblad, pastinaak, peper, prei, sjalot, tapioca, tijm, tomatenpuree, venkelknol, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:

Kippenstoof - op 4 manieren

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, cheddar, ei, goudse kaas, halfvolle melk, kippenvlees, knolselderij, lasagnavellen, laurier, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, tijm, ui, winterwortel en zelfrijzend bakmeel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:

Ossenstaartsoep, heldere

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicumstelen, boter, droge sherry, eiwit, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, majoraan, ossenstaart, peterselie, peterseliewortel, pimentkorrels, prei, rozemarijn, runderbotten, salie, schenkelvlees, tijm, tomatenpuree, ui, witte peperkorrels, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Heldere ossenstaartsoep

Ingrediënten:
aceto balsamico, basilicum, basilicumstelen, boter, droge sherry, eiwit, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, majoraan, ossenstaart, peterselie, peterseliewortel, pimentkorrels, prei, rozemarijn, runderbotten, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty:

Pastinaakdumplings in bouillon

Ingrediënten:
laurier, bleekselderij, bloemige aardappelen, boter, ei, gedroogde pruimen, griesmeel, knoflook, knoflook, olijfolie, pastinaak, peterselie, selderijknol, tijm, ui, witte peper, wortel, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Snack of tussendoortje uit Soepen:

Kikkerbilbitterbal

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, bloem, boter, ei, jeneverbessen, kikkerbilletjes, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, puy-linzen, mangochutney, paneermeel van inktvisbrood, peperkorrels, peterselie, prei, selderij, sjalot, tijm, ui, visbouillon, witte wijn en wortel

Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Gestoofde kip

Ingrediënten:
ardenner ham, bier, bladerdeeg, boter, champignon, dragon, eidooier, kip, laurierblad, peper, selderij, sjalot, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:

Flensje gevuld met kippenpastei in frituurdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, ei, flensjes, gezeefde tomaten, kip, kippenpastei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, oregano, pils, prei, rode wijn, salie, selderij, tijm, tomatensaus, ui en wortel

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gratin van rivierkreeft - gratin de queues d'écrevisses

Ingrediënten:
boter, broodkruim, champignon, crème fraîche, eierdooier, gruyère, knoflook, kruidnagel, laurierblad, maïzena, peper, peperkorrel, rivierkreeftjes, selderijstengel, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Nieuwe ontdekkingen #36

Ingrediënten:
amandelen, bloemkool, boekweit, boontjes, broccoli, bundelzwammen, eieren, gedroogde kruiden, gluten, graan, granola, groenten, haver, kokosnoot, kruiden, kruiden en specerijen, kruidenmix, nootjes, olijfolie, paddenstoelen, pinda’s, specerijen, spruitjes, stamppot, thee, wortels, zaden, zout en zuivel