Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Gans in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, citroensap, gans, gelatine, gemberpoeder, laurier, peperkorrels, peterseliewortel, suiker, tomaat, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte / azijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, asperge, azijn, balsamicoazijn, basterdsuiker, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, poedersuiker, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De worst story: