123 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbladpeterseliebotercitroenraspcitroenschileieidooiergistkaneelknoflookkristalsuikermaïzenamelkolieolijfoliepeperpoedersuikerslagroomsuikeruiwalnotenwaterzeezoutzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Makreel met knoflooksaus en citroensap

Ingrediënten:
bloem, citroen, citroensap, knoflook, laurierblad, makreel, olijfolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Traktatie / bij de koffie uit De dikke vegetariër:

Citroen-rozemarijnrepen

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroensap, citroenschil, ei, lavendel, ongezouten roomboter, poedersuiker, rozemarijn, suiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Citroen-maanzaadpannenkoeken

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroensap, citroenzest, druivenpitolie, ei, maanzaad, maïsolie, melk, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Citroen-ricottapannenkoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, citroenzest, druivenpitolie, ei, maïsolie, melk, ricotta, suiker, zout en zuiveringszout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:

Cheesecake met ingelegde citroen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenen, citroensap, digestives, ei, eidooier, ingelegde citroen, lichtbruine basterdsuiker, olie, roomkaas, sinaasappels, suiker, sukade, vanille-extract, volkorenbiscuit, zeezout, zout en zure room

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:

Alfajores

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, dulche de leche, ei, kristalsuiker, maïzena, poedersuiker, rum, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en zout

Keuken:
Argentijns
Soort:
sous-vide / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Pittig gemarineerdee kip met rum

Ingrediënten:
bloem, citroen, citroensap, drumsticks, frituurolie, gembersiroop, ketjap manis, paprikapoeder, rum, tabasco, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Caraïbisch
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Christmas pudding

Ingrediënten:
amandelen, bruine suiker, citroenrasp, citroensap, cognac, ei, gekonfijte citroenschil, gekonfijte kersen, gekonfijte sinaasappelschil, gemalen kruidnagel, kaneel, krenten, meel, melk, paneermeel, piment, rozijnen, runderniervet, sinaasappelsap en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
pudding / feestdagen
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Tong met boter

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, citroensap, tong, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Ravioli met krab

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, citroensap, gedroogde chilipeper, krabvlees, mascarpone, pastadeeg met chilipeper, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Rog Grenobloise

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, citroensap, croutons, kappertjes, bladpeterselie, rogvleugel, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Griekse keuken: artisjokken met ei-citroensaus

Ingrediënten:
artisjok, artisjokken, bladpeterselie, bloem, bouillon, citroen, citroensap, eidooier, extra vergine olijfolie, groentebouillon, hart, water, maïzena, olijfolie, patentbloem, peperkorrels, peterselie, vruchtensap, water, zout, 
zout en peper en zoutvlokken

Haal meer recepten op...