Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Mosselen met room en knoflook
- Ingrediënten:
- crème fraîche, droge witte wijn, mosselen, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, knoflook en ui
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Recept van Lekker Happen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van I love food & wine:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: