Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Gebraden lamsvlees met tomaten en pasta
- Ingrediënten:
- knoflook, lamsvlees, laurier, oregano, orzo, peper, suiker, tomaten uit blik, water en zout
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- pasta/noodles / lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bier, bloem, bot, citroen, citroensap, fruit, gember, kaneelstokje, ketjap manis, knoflook, lamsgehakt, laurier, olie, peper, sjalot, tijm, ui, vlees, wijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Spis:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Smaakbijbel:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Istanbul: