Recept uit Het krokettenboek:
Gierstkroketten met verse kruiden - Ons kookboek, 1999
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, ei, eiwit, gierst, kervel, nootmuskaat, paneermeel, peper, peterselie, water en zout
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, eidooier, frituurolie, gehakt, gelatine, kip, knoflook, melk, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, suiker, ui, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het krokettenboek:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Recept van Talk Nomz To Me:
Bijgerecht uit Kooktechnieken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Goed zoet:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: