Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kalfsmedaillons met paddestoelen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignon, citroensap, cognac, ei, kalfsmedaillon, peper, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / frituur
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bakpoeder, bieslook, bladpeterselie, boter, citroenrasp, crème fraîche, dragon, ei, fond, frituurolie, groentebouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, runderbouillon, suiker, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe: