Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Kipkroketten - Irene van Blommestein, 1991
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, gelatineblaadjes, kippenbouillon, kippenvlees, paneermeel, peper en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, champignon, citroenrasp, filodeeg, frituurolie, gaar vlees, gemberpoeder, kalfsgehakt, kaneelpoeder, kip, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, ui, vis, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Bijgerecht / basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit De worst story:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten: