Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Marinade voor gebakken varkensvlees
- Ingrediënten:
- eiwit, lichte sojasaus, maïzena, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn en witte peper
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- marinade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bakpoeder, bloem, boter, droge sherry, ei, gember, karnemelk, kipfilet, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïskorrels, olie, peper, plantaardige olie, prei, sesamzaad, sojasaus, suiker, ui, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis: