Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Kabeljauw met tomaten
- Ingrediënten:
- citroen, crème fraîche, droge witte wijn, kabeljauw, prei, tomaten, tuinkruiden, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, basilicum, bloemkool, brood, citroen, citroensap, courgette, gember, groente, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, limoen, munt, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Lunch / bijgerecht uit Tomaten:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Down to earth:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Recept van Miss Fromage:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Annie Pannie:
Bijgerecht uit The naked chef: