Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | donkere sojasaus, droge sherry, ei, fruit, gula djawa, ketjap, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, laos, lente-ui, lichte sojasaus, lombok, maïsmeel, olie, peper, rijstwijn, sesamolie, sjalot, suiker, trassi, ui |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Smaak van china:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie: