84 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumbleekselderijboterbouilloncitroencitroensapeihoninglaurierolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeterseliepreisperziebonentijmtomaattomatenpureeuiwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

Aardappelpuree met knoflook

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Geglaceerde aardappel

Ingrediënten:
aardappel, chilipoeder, citroensap, citroenzest, knoflook, olijfolie, peterselie, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:

courgette en aardappel uit de oven

Ingrediënten:
aardappelen, courgette, gedroogde oregano, gladde peterselie, knoflook, olijfolie extra vierge, rode paprika, tomaten uit blik, ui, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf aux olives - Runderstoofpot met olijven en aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovisgarnituur, beurre manié, fond, groene oliijven, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, piperadegarnituur, pistou-garnituur, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Caldo verde

Ingrediënten:
aardappel, chorizo, extra vierge olijfolie, kippenbouillon, knoflook, koriander, peper, savooiekool, water, zampone en zeezout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Rode bieten-soep met zwarte komijn

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, olijfolie, rode biet, rode-wijnazijn, spaanse ui, verse bladpeterselie, water, yoghurt, zeezout, zout, zwarte komijn en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

In de braadslee gebakken kip

Ingrediënten:
aardappel, boter, ciderazijn, citroen, gerookte doorregen bacon, honing, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, koffieroom, olijfolie, parmezaanse kaas, salie, ui, water, zeezout, zoete aardappel en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

In de braadslee gebakken kip

Ingrediënten:
aardappel, boter, ciderazijn, citroen, gerookte doorregen bacon, honing, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, koffieroom, olijfolie, parmezaanse kaas, salie, ui, water, zeezout, zoete aardappel en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

In de braadslee gebakken kip

Ingrediënten:
aardappel, boter, ciderazijn, citroen, gerookte doorregen bacon, honing, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, koffieroom, olijfolie, parmezaanse kaas, salie, ui, water, zeezout, zoete aardappel en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Hieltjes met perenbliksem

Ingrediënten:
aardappel, boter, kalfsfond, kalfsjus, kaneelstokje, knoflook, laurier, lichtgerookt mager spek, melk, olijfolie, stoofperen, suiker, tomatenpuree, tomatensap, ui, varkensschenkel, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Favabonensoep met morcilla

Ingrediënten:
aardappel, chorizo, favabonen, knoflook, kruidnagel, laurierblad, morcilla, olijfolie, peper, prei, venkelzaad, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Lunch / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Stoofschotel van conch - conch chowder

Ingrediënten:
aardappel, azijn, barbecuesaus, conch, tomaat in blik, gezouten varkensvlees, groene paprika, kipkruiden, knoflook, laurierblad, oregano, peper, tomatenpuree, ui, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Mishmishiya

Ingrediënten:
aardappel, appel, baharat, gedroogde abrikozen, gemalen kardemompeulen, knoflook, koriander, kurkuma, lamsgehakt, sinaasappel, tomatenblokjes, ui, water, witte peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Gevulde sardientjes

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet, bleekselderij, bloem, citroensap, kabeljauwkuit, kappertjes, knoflook, koriander, kurkuma, olijfolie, peterselie, plantaardige frituurolie, pruimtomaat, sardines, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Groene saus - salsa verde

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis op zout, augurk, ei, knoflook, olijfolie, peper, verse bladpeterselie, water, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vis
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kruidenkoek - tourte aux herbes

Ingrediënten:
aardappel, bladerdeeg, boter, crème fraîche, eierdooier, knoflook, kropsla, peper, slagroom, snijbiet, spinazie, verse dragon, peterselie, spinazie, water, zout en zuring

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Haal meer recepten op...