89 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijboterbouilloncitroensapcourgetteeigroenteknoflookolieolijfolieoreganopaprikapoederpeperpeterselierode paprikarode uitijmtomatenpureewaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Minestrone ui Genua

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, basilicum, bleekselderij, cannellinibonen, courgette, groentebouillon, knoflook, olijfolie, pecorino, pijnboompitten, pruimtomaten, savooiekool, spaghetti, sperziebonen, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Winterse tomatensoep met aardappel

Ingrediënten:
aardappel, gedroogde tomaat, groentebouillon, honing, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, tijm, tomaat uit blik, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
stoofgerecht / vegan / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gestoofd witlof met kikkererwten en zoete ui

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, gekonfijte tomaat, groente, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, peper, sjalotten, tijm, witlof, zoete ui in zoutkorst en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Chili-aardappel schotel

Ingrediënten:
cannellinibonen, courgette, groene peper, groentebouillon, komijnpoeder, kruimige aardappel, olijfolie, oregano, paprikapoeder, rode kidneybonen, rode ui, knoflook, kaneel, tomaten, tomatenblokjes, tomatenpuree, wortels, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met groente en tomaat

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, groentebouillon, koolraap, laurier, peterselie, sjalot, tijm, tomaat, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Groentesoep Spaanse stijl

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, courgette, gemalen komijnzaad, groentebouillon, knoflook, olijfolie, peterselie, tomaat, ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Groentesoep uit het Zuidwesten met avocado

Ingrediënten:
aardappel, avocado, chipotlepeper, courgette, druivenpitolie, gemalen komijnzaad, groentebouillon, knoflook, koriander, limoensap, maïskorrels, maïsolie, oregano, tomaat, tomatillo, ui, welriekende ganzenvoet, zomerpompoen, zout, zwarte bonen en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Groentesoep uit het Zuidwesten

Ingrediënten:
aardappel, chipotlepeper, courgette, druivenpitolie, gemalen komijnzaad, groentebouillon, knoflook, koriander, maïskorrels, maïsolie, oregano, tomaat, tomatillo, ui, welriekende ganzenvoet, zomerpompoen, zout, zwarte bonen en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Groentesoep

Ingrediënten:
courgette, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, nieuwe aardappelen, olijfolie, peper, tenerume, tomaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Minestrone alla genovese - Groene minestrone met pesto

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, borlottibonen, courgette, courgettebloem, doperwten, groentebouillon, kikkererwten, olijfolie, palmkool, pesto, prei, snijbiet, spinazie, tomaat, tuinbonen, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Minestrone agli scampi - Minestrone met langoustine

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, borlottibonen, courgette, courgettebloem, doperwten, groentebouillon, kikkererwten, langoustines, olijfolie, palmkool, pesto, prei, snijbiet, spinazie, tomaat, tuinbonen, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

gevaarlijk lekker Thais hapje

Ingrediënten:
aardappels, bloemkool, cayennepeper, gember, doperwten, gehakt, amandel, groentebouillon, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, kurkuma, olijfolie, paprikapoeder, rijst, sjalotten, tomaten, wortels, yoghurt, zoete aardappel en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Minestrone

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boerenkool, courgette, gedroogde bonen, groentebouillon, knolraap, koolrabi, olijfolie, parmezaanse kaas, pastinaak, peterselie, sperziebonen, tomaat uit blik, ui, winterpompoen, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tofoegoulash

Ingrediënten:
aardappelen, tomaat, groentebouillon, karwij, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, sjalotjes, tijm, tofu, tomatenpuree, uien, wortelen, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit L. Martin - Het grote vegetarische kookboek

Recept uit Het grote vegetarische kookboek:

minestrone

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, courgette, elleboogmacaroni, groentebouillon, knolselderij, look, maaltijdsoep, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, sperziebonen, tomaten, tomatenpuree, ui, vegetarisch bakvet, witte bonen, wortel en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Chili-aardappelschotel recept - Food and Friends

Ingrediënten:
cannellinibonen, courgette, groene peper, groentebouillon, komijnpoeder, kruimige aardappel, olijfolie, oregano, paprikapoeder, rode kidneybonen, rode ui, knoflook, kaneel, tomaten, tomatenblokjes, tomatenpuree, wortels, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Parelgortsoep met zomergroente

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, courgette, doperwten, druivenpitolie, groentebouillon, knoflook, knolraap, koolraap, maïskorrels, maïsolie, okra, parelgort, pastinaak, tomaat, ui, wasachtige aardappel, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:

Russischer Borschtch / Russische Borscht

Ingrediënten:
aardappelen, groentebouillon, knoflook, laurier, licht bier, majoraan, olijfolie, peper, rode biet, rode ui, tijm, tomatenpuree, voorgerecht, witte kool en zout

Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kruiden-minestrone

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, basilicum, bleekselderij, boerenkool, courgette, gedroogde bonen, groentebouillon, knolraap, marjoraan, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pastinaak, peterselie, rozemarijn, sperziebonen, tomaat uit blik, ui, winterpompoen, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Argentijnse pompoensoep

Ingrediënten:
boter, butternutpompoen, calabaza pompoen, druivenpitolie, eikelpompoen, gedroogde abrikozen, groentebouillon, kabochapompoen, maïskorrels, maïsolie, pompoen, reuzepompoen, rode paprika, rozemarijn, salie, slagroom, tomaat, tomaten uit blik, turkse muts, ui, wasachtige aardappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Argentijns
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...