Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, citroen, citroensap, ei, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, selderij, suiker, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zout, vet, zuur, hitte:
Bijgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Avondmaal uit Veg!: