Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Soep met rijst
- Ingrediënten:
- boter, champignons, ei, kervel, kippenbouillon, kortkorrelrijst, parmezaanse kaas, peper, sjalot en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, eidooier, frituurolie, groentebouillon, grotchampignons, kabeljauw, knoflook, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, risottorijst, tomatenpuree, tomatensaus, ui, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: