Recept uit De pastabijbel:
Garganelli met asperges en room
- Ingrediënten:
- boter, garganelli, kruiden, jonge asperges, panna da cucina, parmezaanse kaas, room, witte wijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, groentebouillon, kervel, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Sous vide:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Deutsche Küche:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Gemüse! :
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte: