Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Flinterdunne zalm
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, crostini, dille, dilletoppen, mayonaise, versgemalen zwarte peper, zalmfilet en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- carpaccio/tartaar / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appel, avocado, azijn, basilicum, boter, citroen, crème fraîche, dille, ei, gerookte zalm, honing, knoflook, mayonaise, melk, olijfolie, peper, peterselie, room, roomkaas, slagroom, ui, vis, zalmfilet, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Aan onze tafel:
Recept van Mijn Recepten:
Brunch / lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Recept van Food & Friends:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas: