570 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapcourgetteeigroene kruidenknoflookkruidenolieoreganopeperpeterseliesjalottijmtomaattuinkruidenuiwaterwortelzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Rundertartaar met tuinkruiden

Ingrediënten:
basilicum, biefstuk, bieslook, dragon, kervel, koriander, munt, olijfolie, peterselie en sjalot

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Sauce Verte

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, lente-ui, lente-ui, kapperappel, kervel, dijonmosterd, munt, olijfolie en witte wijnazijn

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Zalm in een zourkorst

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, ciderazijn, citroen, ei, engelse mosterd, extra vierge-olijfolie, griekse yoghurt, honing, marjolein, munt, peterselie, rode peper, steenzout, venkel en zalm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

River Cottage zomerse groentetuinsoep

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bleekselderij, boter, citroenmelisse, courgette, erwtenscheuten, erwtjes, groentebouillon, koolzaadolie, lente-ui, little gem, munt, olijfolie, peterselie, sla, snijbiet, tuinbonen, venkelgroen, venkelknol, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:

Roerei met verse kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, dragon, ei, kervel, munt, olijfolie, oregano, peterselie, room, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:

Sardienkoekjes met kruidensla

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, chilipoeder, dragon, ei, harissa, heek, kabeljauw, kervel, knoflook, komijn, koolvis, koriander, munt, olie, paneermeel, panko, paprikapoeder, peterselie, sardientjes, sjalot, tomaatsaffraandressing, venkelzaad en witvis

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner uit De dikke vegetariër:

Gevulde omelet met verse kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, dragon, ei, kervel, melk, munt, olijfolie, oregano, peterselie, room, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kruidige verse tuinbonen met ei en croutons

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, borlottibonen, brood, citroensap, dille, edamamebonen, ei, kervel, limabonen, munt, olijfolie, peper, pesto, peterselie, tuinboon, zout en zwartoogbonen

Keuken:
Aziatisch / Europees
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Basisrecept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Salsa alle herbe - Kruidensaus

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, extra vergine olijfolie, groentebouillon, kervel, kippenbouillon, knoflook, limoenrasp, munt, peterselie, pijnboompitten, rozemarijn, salie, ui, wilde venkelblaadjes, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:

Champignons met room op toast

Ingrediënten:
bieslook, boterhammen, champignons, dille, groene kruiden, olijfolie, peterselie, selderij, knoflook en uien

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Geurige omelet - omelette aromatica

Ingrediënten:
boter, ei, olijfolie, peper, verse basilicum, verse bieslook, verse bladpeterselie, verse munt en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Kruidenmayonaise

Ingrediënten:
groene kruiden, mayonaise en olie

Soort:
saus/dressing/jus / saus
Haal meer recepten op...