127 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbotercitroensapcourgetteextra vierge olijfoliefruitgroene kruidenknoflookkruidenmuntoliepaprikapeperpeterselierode uisjalottijmuiwaterzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Geroosterde lentegroenten en hummus met ingemaakte citroen

Ingrediënten:
water, bietjes, chilipoeder, citroen, citroensap, erwtenscheuten, olijfolie, groenten, hummus, ingemaakte citroen, jonge rode bietjes, kikkererwten uit blik, marjolein, meirapen, olie, olijfolie, oregano, peterselie, prei, rosé, vruchtensap, tahin, tijm, knoflook, tijm, kurkumapoeder, venkel, kruiden, peper, versgemalen zwarte peper, wortels, zeezout, 
zout en peper en zuring

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Presse legumes

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bieslook, citroen, courgette, dille, knoflook, magere kwark, olijfolie, paprika, peper, peterselie en zout

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Bijgerecht uit Vol Smaak:

Geroosterde biet

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bieten, citroen, olijfolie en ricotta

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers:

Ansjovistapenade

Ingrediënten:
ansjovis, arbequina olijfolie, basilicum, bieslook, cabernet sauvignon-azijn, citroen, focaccia, gekonfijte tomaten, hazelnoot, kappers, pijnboompitjes, sjalot, taggiasche olijf en tomaat

Soort:
hapjes
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Zalm in een zourkorst

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, ciderazijn, citroen, ei, engelse mosterd, extra vierge-olijfolie, griekse yoghurt, honing, marjolein, munt, peterselie, rode peper, steenzout, venkel en zalm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Lunch / bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Maatjesharing met bietjes en mierikswortel

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, basilicum, bieslook, biet, chardonnay azijn, citroen, dille, druivenpitolie, limoen, maatjesharing, mierikswortel, mosterdblad, olijfolie, roomse kervel, sushi azijn, verse tijm, vinaigrette, yoghurt, zoete ui en zuurdesembrood

Soort:
salade / brood en broodgerecht / vis
Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:

Sous-vide zalm met boerenkool em sauce vierge

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boerenkool, citroenrasp, citroensap, dragon, extra vierge-olijfolie, gemalen koriander, knoflook, koriander, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, tomaten, zalmfilet en zout

Soort:
vis
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers:

Salade van jonge aardappeltjes met ansjovis vierge

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis, arbequina olijfolie, basilicum, bieslook, cabernet sauvignon-azijn, citroen, groene olijf, knoflook, korianderzaad, limoen, rozemarijn, sjalot, tomaat, venkel, venkelloof, zoetzure jalapenopeper en zure ansjovisfilets

Soort:
salade / aardappelgerecht
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Pappardelle met groene kruiden en paddenstoelen

Ingrediënten:
amandel, arbequina olijfolie, basilicum, bieslook, boter, citroen, gekonfijte tomaten, kervel, kippenfond, knoflook, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, suiker, tijm en trostomaat

Soort:
pasta/noodles / paddenstoelen
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Recept uit Tartaar van het mes:

Variaties van zalmtartaar

Ingrediënten:
avocado, citroen, gerookte zalm, limoensap, olijfolie, sjalot, ui, verse basilicum, verse bieslook, verse dille, verse kervel, verse peterselie, verse tuinkruiden en zalmfilet

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made zomer:

Crabcakes met frisse citrus-tomatenmayo

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bleekselderij, boter, broodkruim, citroen, crème fraîche, ei, eidooier, gerookt paprikapoeder, krabvlees, olie, paneermeel, peper, tomaten, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
mosterd
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:

Yoghurtsaus

Ingrediënten:
chutney, kokosnootvruchtvlees, groene kruiden, rode ui, ingelegde citroen, korianderzaad, mierikswortel, sambal, olijfolie, walnoten, yoghurt en 
zout en peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Haal meer recepten op...