Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, kaneel, knoflook, lamsvlees, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Wateetons:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Keukendagboek 2: