105 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercayennepepercitroencitroensapgehaktknoflookmelkmosterdoliepaprikapoederparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikarundergehakttijmuizoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Crostini uit zee - crostini marinari

Ingrediënten:
ei, garnalen, knoflook, olijfolie, paneermeel, peper, pijlinktvisjes, stokbrood, verse bladpeterselie, vers paneermeel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gevulde courgettes - zucchine ripiene

Ingrediënten:
courgette, ei, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, tonijn op olie, verse bladpeterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Marokkaanse Kikkererwtensoep Met Bulgur En Lamsgehaktballen

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, ei, feta, grove bulgur, harissa, kikkererwten, komijnpoeder, lamsgehakt, kippenbouillon, melk, olijfolie, paneermeel, pistachenoten, bleekselderij, knoflook, zout, turkse yoghurt, verse koriander, wortel en zwarte peper

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gevulde sardienen - sardine ripiene

Ingrediënten:
bloem, ei, knoflook, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, verse bergamot, verse bladpeterselie, verse sardines en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Gevulde mosselen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, frituurolie, knoflook, lente-ui, melk, mossel, olijfolie, paneermeel, tomatenpuree en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / lunch / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Aardappel-viskoek met tomatenmayonaise

Ingrediënten:
aardappel, bloem, ei, gladde peterselie, kappertjes, lenteuien, makreel, mierikswortel, olie, paneermeel, peper, tomatenmayonaise en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Gevulde porcini - porcini ripieni

Ingrediënten:
ansjovis op zout, brood, eekhoorntjesbrood, ei, knoflook, olijfolie, paneermeel, peper, porcini, ui, verse bladpeterselie, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis / paddenstoelen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Paddenstoelensoufflé - soufflé di funghi

Ingrediënten:
ansjovis op zout, bechamelsaus, boter, eekhoorntjesbrood, ei, fontina, knoflook, olijfolie, paddenstoelen, paneermeel, peper, porcini, ui, verse bladpeterselie, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:

Italiaanse schnitzels

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalfslapjes, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie en varkenslapjes

Soort:
vlees
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Bonen!:

Kroketten van flageoletbonen met miso & zoete aardappel

Ingrediënten:
bloem, ei, flageoletbonen, groentebouillontablet, olie, paneermeel, peterselie, rode miso, zoete aardappel, zonnebloemolie en 
zout en peper

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...