162 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroensapcourgetteeifetageitenkaasgroenteknoflookmelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliericottaroomkaasspecerijentijmuiwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Spinazie-tijmflapjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, knoflook, koolzaadolie, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, spinazie, tijm, ui, zachte geitenkaas, zeezout, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Spinazie-kaassamosa's

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, feta, garam masala, gemberwortel, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, linzen, mozzarella, neutrale olie, peper, queso fresco, spinazie, ui, verse kaas, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Spinazie-ravioli

Ingrediënten:
citroenrasp, ei, grano duro meel, lente-ui, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, spinazie, ui, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Romige risotto met geitenkaas en spinazie

Ingrediënten:
arboriorijst, bladspinazie, boter, citroenrasp, droge witte wijn, geitenkaas, groentebouillon, knoflook, parmezaanse kaas, peper, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / sous-vide / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken pakora met kaas en groente

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, bloemkool, chana dal, druivenpitolie, gemalen masoorlinzen, kikkererwtenmeel, maïsmeel, maïsolie, mozzarella, paneer, paprika, queso fresco, snijbiet, spinazie, ui, verse kaas, winterpompoen, zoete aardappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / kaas
Haal meer recepten op...