Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapdroge witte wijneiknoflookolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselietijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Ragù van eend, zwarte olijven & tomaten

Ingrediënten:
eendenpoten, extra vierge-olijfolie, gnocchi, groene peperkorrels, kerstomaat, peterselie, polenta, tomatensaus, zoutflakes, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Biber ve domates dolmasi - Gevulde pepers en tomaten

Ingrediënten:
aardappelen, boter, droge rode wijn, groene pepers, kruizemunt, langkorrelrijst, mager rundgehakt, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, tomatenpuree, ui, vleestomaat en zwarte peper

Keuken:
Turks
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Moussaka met spaanse peper

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, kaassaus, knoflook, olie, peterselie, rode spaanse peper, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, ui en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken gemengde groente met olijfolie

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bonenkruid, courgette, groene paprika, kervel, knoflook, majoraan, olijfolie, peterselie, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans / Provencaals
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Zwarte rijst - arroz negro

Ingrediënten:
citroensap, inktvis, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, rondkorrelige rijst, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:

Zwarte rijst - arroz negro

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, inktvisinkt, knoflook, olijfolie, pijlinktvis, spaanse ui, tomatenpuree, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / pasta/noodles
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Bijgerecht / lichte maaltijd uit Bonen!:

Salade van gierst & zwarte bonen

Ingrediënten:
ajvar mild, citroen, extra vergine olijfolie, gedroogde tomaat, gierst, munt, oregano, peper, peterselie, rode peper, zout en zwarte bonen

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte rijst met zwarte bonen

Ingrediënten:
gele paprika, knoflook, koriander, langkorrelige rijst, olijfolie, peterselie, rijst, rode paprika, tomaten, tomaten uit blik, ui, zout, zwarte bonen en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Snack of tussendoortje / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een jaar in Toscane:

Crostini neri - Zwarte toast

Ingrediënten:
bleekselderij, kippenlever, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Buffet / bijgerecht uit Veg!:

Tomaten met kruiden

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, bieslook, extra vierge-olijfolie, peterselie, tomaten, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Bijgerecht uit Noedels:

Blozende tomaten

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, dille, knoflook, olijfolie, oregano, suiker, tomaten, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Bijgerecht uit Grieks koken:

Gevulde tomaten

Ingrediënten:
olijfolie, peper, peterselie, rondkorrelige rijst, tomaten, tomatenpuree, uien, water en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Okrastoof met tomaten

Ingrediënten:
knoflook, okra, olijfolie, oregano, peterselie, tomaat, tomaat in blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Pijnboompittensaus met tomaten

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge-olijfolie, groene olijven, kappertjes, knoflook, paneermeel, peper, peterselie, pijnboompitten, rode ui, rode wijn, tomaten uit blik, witte wijn en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Tomaten-pestosaus

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pesto, peterselie, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Paella met tomaten

Ingrediënten:
gerookt-paprikapoeder, knoflook, olijfolie, paellarijst, peper, peterselie, rondkorrelrijst, saffraan, tomaten, tomatenpuree, ui, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
paella / vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Tomaten-groentesaus

Ingrediënten:
artisjokhart, aubergine, basilicum, bleekselderij, courgette, extra vierge-olijfolie, gegrilde paprika, groenten, paddenstoel, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pompoen, tomaten uit blik, ui, venkel, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Gevulde tomaten

Ingrediënten:
broodkruim, oude kaas, olijfolie, peper, peterselie, tomaten, ui en zout

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...