Recept uit De pastabijbel:
Fusilli met ham en kaas
- Ingrediënten:
- ei, fusilli, gekookte ham, gruyère, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, courgette, ei, eidooier, gruyère, ham, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, ricotta, room, slagroom, tomaat, ui, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Beproefd:
Recept van Beproefd:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Picknick / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel: