Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Gesmoorde witte kool met doorregen rookspek en tijm
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, doorregen rookspek, extra vierge olijfolie, tijm, witte kool, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloemkool, bouillon, bouquet garni, citroensap, ei, groente, groentebouillon, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, peterselie, quatre épices, sjalot, ui, varkensschouder, witte kool, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Thermomix Feest: