Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Gesmoorde kool
- Ingrediënten:
- boter, citroenzest, gladde peterselie, karwijzaad, nootmuskaat, peper, sjalot, spekblokjes, suiker, witte kool, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, azijn, bleekselderij, bloem, bloemkool, citroensap, ei, groente, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, rode kool, rode wijn, tijm, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Thermomix Feest:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse: