Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Koude aspergesoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eidooier, groene asperges, melk, peper, slagroom, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, bouquet garni, citroensap, crème fraîche, ei, eiwit, frituurolie, gaar vlees, gelatine, knoflook, maggi, margarine, melk, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, room, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Brunch / lunch uit Home made:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht van De veldkeuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst: