Recept uit Toscane:
Bolognesesaus
- Ingrediënten:
- basilicum, half-om-halfgehakt, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode wijn, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui en water
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, citroensap, courgette, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, peterselie, prei, rijst, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept van De Hippe Vegetarier: