Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:
Appel-rozijnenmuffins
- Ingrediënten:
- appel, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, gemberpoeder, melk, rozijnen en witte basterdsuiker
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- koek en gebak
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, appel, basterdsuiker, beslag, citroen, citroenrasp, citroenschil, crème fraîche, ei, eiwit, fruit, gemalen kaneel, griekse yoghurt, karnemelk, melk, olijfolie, poedersuiker, sinaasappelschil, suiker, vanillesuiker, vruchtensap, walnoten, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Anatolië:
Diner / nagerecht / high tea uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / nagerecht / high tea uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit De banketbakker:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Ontbijt / bij de koffie uit Nieuw vegetarisch koken:
Bij de koffie uit Sweet:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Traktatie / bij de koffie uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas: