Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Gans in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, citroensap, gans, gelatine, gemberpoeder, laurier, peperkorrels, peterseliewortel, suiker, tomaat, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte / azijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | agavesiroop, alcohol, azijn, bleekselderij, citroen, dragon, edelgistvlokken, ei, eidooier, gemberpoeder, knoflook, laurier, olie, olijfolie, pasta, peper, prei, sjalot, tomatenpuree, ui, witte wijnazijn, wortel, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: