Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Kolduny litewskie - Gevulde vleesnoedels
- Ingrediënten:
- bloem, ei, marjolein, peper, runderhaas, runderniervet, ui, vleesbouillon, water en zout
- Keuken:
- Litouws
- Soort:
- rundvlees / noedels
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroensap, ei, fond, groentebouillon, knoflook, lamsvlees, laurier, olie, olijfolie, pasta, peper, runderbouillon, rundvlees, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, wortel, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Sweet Food Lovin:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Wateetons:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van De Hippe Vegetarier: