Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Youvetsi (Lamsvlees & tomaat met rijstkorrelnoedels)
- Ingrediënten:
- boter, kaneel, knoflook, lamsbout, olijfolie, orzo, parmezaanse kaas, risoni, rode ui en tomaat in blik
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, ei, gember, gemberpoeder, kaneelstokje, knoflook, komijn, koriander, kurkuma, lamsgehakt, nootmuskaat, olie, oregano, peper, peterselie, pijnboompitten, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Okoko recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem: