Recept uit Mexicaans koken:
Kaneel-beignets
- Ingrediënten:
- boter, bruine suiker, eieren, kaneel, olie, sinaasappelsap, water en zelfrijzend bakmeel
- Keuken:
- Mexicaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, banaan, bloem, boter, citroen, fijne kristalsuiker, gemberpoeder, honing, knoflook, koriander, melk, nootmuskaat, olie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, ui, walnoten, water, wortel, zelfrijzend bakmeel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mexicaans koken:
Lunch / bijgerecht uit Het Hummus kookboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van What's that smell:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept van Food & Friends:
Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:
Bij de koffie uit Heerlijk simpel:
Recept uit The big green egg book:
Ontbijt / bij de koffie uit De Spaanse keuken:
Recept van Patesserie:
Diner / nagerecht uit Koch!:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Ontbijt uit Puur zoet:
Recept uit NAJAT:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman: