104 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijboterbouillongembergroenteknoflookkruidenolieoreganopeperpeterseliepreirode paprikatijmtomaatuiwaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe maak je zelf groentebouillon?

Ingrediënten:
bouillon, champignons, groentebouillonblokjes, groenten, water, kruiden, laurier, olie, paddenstoelen, peper, peperkorrels, bladpeterselie, prei, selderij, rozemarijn, tijm, tijm, tomaten, uien, vet, wortel en wortels

Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Bijgerecht uit Mexicaans koken:

Groentestoofpot

Ingrediënten:
bliktomaten, bloemkool, chilipoeder, courgette, groentebouillon, komijnzaad, olijfolie, sperziebonen, tomatenpuree, tomatensap, ui en wortels

Keuken:
Mexicaans
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Groente Sloep

Ingrediënten:
aardappels, courgette, doperwten, gehakt, groentebouillon, olijfolie, pastaschelpjes, prei, sperziebonen, bleekselderij, rozemarijn, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui en wortels

Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Jambalaya

Ingrediënten:
bleekselderij, bonenkruid, courgette, gerookte tofu, gladde peterselie, groentebouillon, kerriepoeder, korianderpoeder, langkorrelrijst, maiskolven, olie, paprikapoeder edelsusz, rode paprika, suiker, tomatenpuree, ui en venkelzaad

Keuken:
Caraïbisch
Soort:
vegan
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Moussaka

Ingrediënten:
aardappelen, aubergine, bloem, courgette, eieren, gemalen kaas, groentebouillon, kaneel, knoflook, lamsgehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, peper, tomatenpuree, uien, vetstof en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Chili-aardappelschotel recept - Food and Friends

Ingrediënten:
cannellinibonen, courgette, groene peper, groentebouillon, komijnpoeder, kruimige aardappel, olijfolie, oregano, paprikapoeder, rode kidneybonen, rode ui, knoflook, kaneel, tomaten, tomatenblokjes, tomatenpuree, wortels, zeezout en zwarte peper

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Chili-aardappel schotel

Ingrediënten:
cannellinibonen, courgette, groene peper, groentebouillon, komijnpoeder, kruimige aardappel, olijfolie, oregano, paprikapoeder, rode kidneybonen, rode ui, knoflook, kaneel, tomaten, tomatenblokjes, tomatenpuree, wortels, zeezout en zwarte peper

Een recept uit L. Martin - Het grote vegetarische kookboek

Recept uit Het grote vegetarische kookboek:

minestrone

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, courgette, elleboogmacaroni, groentebouillon, knolselderij, look, maaltijdsoep, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, sperziebonen, tomaten, tomatenpuree, ui, vegetarisch bakvet, witte bonen, wortel en zout

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Groentesoep

Ingrediënten:
courgette, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, nieuwe aardappelen, olijfolie, peper, tenerume, tomaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Maccheroni ladus

Ingrediënten:
00-meel, aubergine, bladpeterselie, courgette, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, groentebouillon, knoflook, pecorino, plantaardige olie, rode paprika en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Sojalasagne

Ingrediënten:
bloem, courgette, gedroogde sojablokjes, gemalen kaas, groentebouillon, herbes de provence, knoflook, olijfolie, peper, tomaten, uien, vetstof, volkorenlasagne en wortelen

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Groentesoep Spaanse stijl

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, courgette, gemalen komijnzaad, groentebouillon, knoflook, olijfolie, peterselie, tomaat, ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Minestrone alla genovese - Groene minestrone met pesto

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, borlottibonen, courgette, courgettebloem, doperwten, groentebouillon, kikkererwten, olijfolie, palmkool, pesto, prei, snijbiet, spinazie, tomaat, tuinbonen, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Minestrone agli scampi - Minestrone met langoustine

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, borlottibonen, courgette, courgettebloem, doperwten, groentebouillon, kikkererwten, langoustines, olijfolie, palmkool, pesto, prei, snijbiet, spinazie, tomaat, tuinbonen, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, bouillon, champignons, courgette, olijfolie, rode puntpaprika, rode uien, knoflook, tomatenpuree en water

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, bouillon, champignons, courgette, olijfolie, rode puntpaprika, rode uien, knoflook, tomatenpuree en water

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Parelgortsoep met geroosterde seizoengroente

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, courgette, doperwten, druivenpitolie, groentebouillon, knoflook, knolraap, koolraap, maïskorrels, maïsolie, okra, olijfolie, parelgort, pastinaak, tomaat, ui, wasachtige aardappel, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tajine van Israëlische couscous

Ingrediënten:
bloemkool, courgette, gedroogde abrikoos, gember, groentebouillon, israelische couscous, kaneelstokje, kikkererwt, knoflook, komijnpoeder, kurkumapoeder, olijfolie, peper, tomaten, tomaten uit blik, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / couscous
Haal meer recepten op...