107 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbotercitroencitroensapgroentegroentebouillonkikkererwtenkomkommerkorianderkruidenolieolijfolieoreganopeperpeterselierode paprikatijmtomaatuiwaterwortelzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruid lamsgehakt met tomaat, courgette & aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, courgette, boter, gedroogde munt, gehakt, gemalen piment, groenten, ui, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, paprijst, risottorijst, knoflook, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Liesbeth Smit, Sarai Pannekoek, Titia van der Stelt en Vera Wisse - Eet als een atleet

Avondmaal uit Eet als een atleet:

Bonenschotel

Ingrediënten:
avocado, cayennepeper, chilipoeder, courgette, kidneybonen, knoflook, komijnpoeder, koriander, munt, rode paprika, rode ui, zoete aardappel en zwarte bonen

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Sla met geroosterde groenten

Ingrediënten:
aardappel, baby-ui, balsamicoazijn, courgette, knoflook, knolraap, munt, olijfolie, peper, rode paprika, rozemarijn, sla, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Gevulde groenten - Dolma

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, boter, courgette, granaatappelmelasse, knoflook, munt, puntpaprika, rode paprika, sumak, tomatem, turkse baldo, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Chakchouka

Ingrediënten:
courgette, djinten, ei, groene paprika, knoflook, munt, olijfolie, peper, rode ui, sambal oelek, trostomaten en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:

Gevulde groenten

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, casinobrood, courgette, dragon, kalfsvlees, knoflook, munt, olijfolie, rode paprika, sjalot, slagroom, tomaat, varkensvlees en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty more:

Gemengde groenten en yoghurt met groene chiliolie

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, courgette, gemalen komijn, griekse yoghurt, groene chilipeper, knoflook, munt, olijfolie, peterselie, rode paprika, romatomaten, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Couscous aux légumes verts - Couscous met voorjaarsgroente

Ingrediënten:
arachideolie, artisjokbodems, artisjokharten, bleekselderij, cayennepeper, citroensap, courgette, groene paprika, harissa, knoflook, lamsstoofvlees, munt, nieuwe aardappels, nootmuskaat, paprikapoeder, peper, runderstoofvlees, tuinbonen, venkelknol, venkelzaad, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Kamfounata - Marokkaanse ratatouille

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, courgette, knoflook, koriander, munt, olijfolie, paprika, peper, suiker, tomaten, ui, zout en zwarte olijven

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht / vegan / groente
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Tonijn op geroosterde salsa

Ingrediënten:
citroen, courgette, extra vierge olijfolie, groene paprika, groene peper, knoflook, koriander, limoen, munt, olijfolie, rode ui, tomaat, tonijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Pilafrijst met groenten en pijnboompitten

Ingrediënten:
courgette, erwtjes, groene chilipeper, groene paprika, groentebouillon, knoflook, korianderblaadjes, lente-uitjes, munt, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, rijst, tuinbonen en ui

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / rijst
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Mediterrane gevulde paprika's

Ingrediënten:
basmatirijst, koriander, cayennepeper, courgette, gehakt, peterselie, gemberpoeder, rozijn, kaneelstokje, kardemompeulen, kippenbouillon, munt, olijfolie, paprika's, pijnboompitten, knoflook, tomatensaus, tomaten uit blik, ui, water en wortel

Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:

Waanzinnige ingemaakte en gemarineerde groenten

Ingrediënten:
aubergines, ciderazijn, courgette, extra vierge olijfolie, paddestoel, knoflook, laurierblaadjes, munt, oregano, paprika's, rood spaans pepertje, rozemarijn, tijm, uitjes, venkelknol, water en zeezout

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...